Voedings Check

De voeding van je paard voorziet je paard van energie en bouwstoffen. Helaas worden er nog heel vaak onhandige keuzes gemaakt bij de fabricatie van paardenvoeders. Zo denk jij als eigenaar dat je de beste keuze maakt voor je dier want dat staat immers op de zak. Vanuit een orthomoleculaire visie denk ik daar vaak anders over. Gelukkig zijn er ook producten op de markt waar we wel blij van worden. Ik help je graag de voeding van je paard te verbeteren met een laagdrempelig telefonisch advies. Zo kunnen we samen kijken naar het huidige rantsoen en bespreken waar er directe verbeterpunten liggen. Je krijgt hiervan na afloop een samenvatting en we hebben na ongeveer 6 weken contact over hoe het dan gaat.

Jouw investering: €40,-
Het Darmgezondheids Traject

De gezondheid van je paard of pony is eigenlijk een spiegel van wat er in de darmen speelt. Een gezonde darm is dan ook vaak een gezond paard. Veel van de ziektes waar we mee te maken hebben bij onze paarden vinden ook hun oorsprong in de darm.

Slechte mest? Slap, dun, wisselend of met regelmaat mestwater?
Slechte huid? Schilfers, mok, jeuk, schuren en allergieën?
Overgewicht? (Aanwijzingen die duiden op) insulineresistentie, KPU of hoefbevangenheid?
Ondergewicht? Verlies van spier en vetweefsel bij hogere leeftijd of het achterblijven van (spier)groei?
Overmatige stress, in zichzelf gekeerd of lusteloos?
Herken je 1 of meerdere van de bovenstaande problemen?
Dan doe je jezelf en je paard of pony een plezier om te starten met het Darmgezondheidstraject.

✅ Niet meer gissen maar samen gericht te werk met een duidelijk plan.
✅ De oorzaak aanpakken in plaats van pleisters plakken

Jouw investering: €429,-


Ruwvoer Check

Ik kan een meting doen om het suikerpercentage van je ruwvoer vast te stellen. Hiervoor heb ik 100 gram van jouw ruwvoer nodig. Ik kan dit doen nadat ik bij je paard ben geweest voor een behandeling of je kunt een sample hooi naar mij opsturen. Neem hierover even contact met mij op.

Jouw investering: €10,-
Reiskosten bedragen €0,25ct per km vanaf 7091HM, binnen een straal van 10km rondom 7091HM reken ik geen reiskosten. Bij meer aanvragen op 1 locatie kunnen reiskosten worden gedeeld.

Laten we samen jouw paard of pony helpen